När börjar Bingolotto?

Låt oss säga det rakt på sak: Bingolotto är inget mindre än en svensk klassiker.

Det är lika välbekant för oss svenskar som kanelbullar, världsklass ishockey och kanske mest av allt, väderdiskussioner.

Om du någonsin har undrat över när denna älskade TV-ikon börjar, har vi svar till dig, samt några andra godbitar som du kanske inte kände till!

Vilken Tid och Kanal Sänds Bingolotto?

Bingolotto börjar på kvällen klockan 18

Om du känner för att sätta dig ner med familjen, koppla av och spela lite bingo (med potentiellt vinna några fina priser), är Bingolotto programmet för dig.

Vanliga omgångar av Bingolotto sänds live på lördagar mellan kl. 18.00-20.00. Det är bara att ställa in din kanal på Sjuan och du är redo att njuta av lite spännande spel.

Har du inte tillgång till Sjuan just nu? Inga problem! Programmet sänds även på TV4 Play.

Du behöver bara en internetuppkoppling och du kan sitta ner med din mobil, surfplatta eller dator och delta i den spännande actionen.

Jag Vill Vara Publik i Bingolotto

För de av er som tycker om att vara där det händer, har vi några goda nyheter. Du kan boka din plats i BingoLottos studio!

Att vara publik i Bingolotto är inte bara spännande, det är också gratis! Så varför inte ta chansen att vara en del av actionen? Det är bara att boka din plats, ta med din entusiasm och njuta av upplevelsen.

Kan Jag Se Programmet Live via Datorn?

Naturligtvis kan du det! Bingolotto sänds live via TV4 Play. Så om du föredrar att se programmet på din dator, surfplatta eller mobil, har du allt under kontroll.

Bara anslut till internet, logga in på TV4 Play och du är redo att gå. Det är bingo med en touch av teknologi!

Bingolotten – Vägen till Vinsten

Oavsett om du är en nykomling till Bingolotto, eller en inbiten fan, är bingolotten din gyllene biljett.

Enkellotten, den vanliga bingolotten, kostar 50 kronor och finns alltid att köpa, både i butik och digitalt. Det är en liten investering för en chans att vinna stort!

Bingolott (X2) – Dubbla Vinstchansen!

För de som är lite mer äventyrliga, finns det dubbellotten, som också kallas X2. Denna speciella lott kostar 100 kronor, men den kommer med en speciell twist: den dubblerar allt du vinner.

Så om du vinner en miljon, får du helt enkelt två! Dubbellotten brukar finnas att köpa i butik till Bingolottos månadsfinaler och storkvällar, men finns att köpa i digital form varje vecka!

Bli en Del av Bingolotto-gemenskapen

Det finns något speciellt med att vara en del av Bingolotto. Inte bara för att det är kul att delta, utan också för att det är en del av svensk kultur.

Det ger oss en chans att komma samman som en nation och njuta av något vi alla har gemensamt.

Så, om du inte redan är en del av Bingolotto-gemenskapen, varför inte prova det? Du vet aldrig, du kanske bara blir den nästa stora vinnaren!

Digitalt eller Traditionellt? Valet är Ditt!

Bingolotto ger dig också valet mellan att spela på den traditionella vägen genom att köpa en lott i butik, eller att gå digitalt.

Så oavsett om du föredrar att hålla den fysiska lotten i din hand, eller om du gillar bekvämligheten att köpa och spela online, finns det något för alla!

Bingolotto – Mer än Bara ett Spel

Men det handlar inte bara om att vinna. Det är också om att ha roligt, tillbringa tid med vänner och familj, och kanske till och med att hjälpa till att stödja lokala samfund.

Bingolotto är mer än bara ett TV-program eller ett spel – det är en institution, en tradition, och en viktig del av vårt kulturella landskap.

Sammanfattning

Så, oavsett om du är en hängiven Bingolotto-spelare, en tillfällig tittare, eller kanske någon som bara nyligen upptäckt programmet, hoppas vi att denna artikel har gett dig den information du behöver för att fullt ut njuta av Bingolotto.

Kom ihåg, programmet börjar kl. 18.00 på lördagar, på Sjuan och på TV4 Play. Så, varför inte köpa en lott (eller två), sätta dig ner och njuta av showen?

Lycka till och ha så kul!

Källa: https://www.bingolotto.se/om-bingolotto/fragor-och-svar/